Blockchain trainingen

Onze blockchain trainingen

Blockchain technologie wordt ook wel het internet van de toekomst genoemd. Blockchain is kort samengevat een gedecentraliseerde verzameling van data, die opgeslagen wordt in volgorde van wanneer die data is binnengekomen. De data is niet aan te passen of te manipuleren en alle deelnemers kunnen meekijken. Dit zorgt voor een extreem transparant proces. Zo wordt het mogelijk om transacties door de hele keten te volgen en te controleren, waardoor een soort geautomatiseerde accountant ontstaat. Hierdoor kunnen processen efficiënter en goedkoper worden uitgevoerd.

Blockchain is een ‘open’ technologie die voor veel verschillende toepassingen ingezet kan worden. In veel sectoren kan blockchain dan ook van grote toegevoegde waarde zijn. Wil uw organisatie ook de voordelen van deze innovatie benutten en leren hoe u met blockchain uw bedrijfsprocessen beter en efficiënter maakt? Incompanybrain helpt uw organisatie hier met onderstaande twee blockchain trainingen graag mee op weg.

Onze blockchain opleidingen

In samenwerking met:

MartijnBolt, samenwerkingspartner van Incompanybrain
Training Blockchain in practice - Incompanybrain

Blockchain in practice

Aan de hand van vijf best practices ontdekt u welke lessen we de afgelopen jaren hebben geleerd op technisch, juridisch en operationeel vlak. U leert hoe blockchain in de praktijk werkt, wat de meerwaarde voor uw organisatie is en welke stappen u moet doorlopen om blockchain succesvol te implementeren.

Lees meer over deze training

Training Blockchain voor de overheid - Incompanybrain

Blockchain voor de overheid

Tijdens deze cursus leert u hoe u overheidsprocessen met blockchain optimaliseert en afstemt op ondersteunende technologie. U ervaart welke stappen u moet doorlopen om blockchain succesvol te implementeren en hoe u uw management, bestuur en beleid inricht en op elkaar afstemt.

Lees meer over deze training