Trainers basis training machine learning

Trainers basis training Machine Learning

Trainers uit de praktijk

Deze training wordt gegeven door ervaren trainers van Verdonck Klooster en Associates.
Mariam Halfhide, VKA, trainer Incompanybrain

Mariam Halfhide

Mariams expertise ligt op het gebied van data-analyse en data science. Mariam helpt verschillende organisaties om bewustwording en begrip te creëren op het gebied van data-analyse en AI en het optimaal benutten van hun data. Dit doet zij zowel via masterclasses en opleidingen als advies en realisatie (ontwikkelen dashboards, rapportages, machine learning (voorspel)modellen etc.). In de praktijk weet Mariam de behoeftes van een organisatie te vertalen naar praktische en concrete analyses die waarde toevoegen.

 

Foto Sabine den Daas VKA

Sabine den Daas

Sabine helpt organisaties meer waarde uit gegevens te halen en gaat complexe uitdagingen hierbij niet uit de weg. Haar expertise ligt in het ontwikkelen, implementeren en valideren van ‘data science’-oplossingen en -processen. Met haar ervaringen in lesgeven, coachen en het ontwikkelen van maatwerkopleidingen, is zij in staat om data science capabilities tastbaar te maken en te vertalen naar een praktische leeromgeving.  In haar loopbaan heeft Sabine veel toepassingen van data science binnen een diversiteit aan organisaties gezien. Bij de training neemt ze inside-out kennis mee over de theorie en deze toepassingen.

Stefan de Blij VKA

Stefan de Blij

Stefan helpt organisaties als senior consultant met het realiseren van oplossingen voor (complexe) vraagstukken die gaan over het inzetten van digitalisering, datagedreven werken, data science en machine learningmodellen. Eén van de manieren om dit voor elkaar te krijgen, is door het geven van trainingen en masterclasses om de mogelijkheden van machine learning op een toegankelijke wijze over te brengen. Stefan krijgt energie van het werken met groepen en past de didactiek van de training constant aan om tegemoet te komen aan de behoeften van de groep van dat moment. Hiervoor zet hij graag zijn bestuurskundige, psychologische en data-achtergronden in om van elke training en masterclass weer een succes te maken.