AI & RPA

Onze AI en RPA trainingen

Nieuwe technologieën veranderen de wereld in een razend tempo. Het gebruik van artificial intelligence (AI) en robotic process automation (RPA) is niet meer weg te denken en is inmiddels overal om ons heen te vinden. Het heeft een diepgaande invloed op de manier hoe we werken, communiceren en problemen oplossen. 

Het is essentieel voor zowel organisaties als hun medewerkers om bij te blijven in het begrijpen en benutten van kunstmatige intelligentie. Het zal in de toekomst namelijk geen keuze meer zijn maar een absolute noodzaak. Incompanybrain biedt een aantal trainingen op het gebied van AI en RPA die u hierbij kunnen helpen. Bekijk hieronder ons aanbod.

Training AI: van inzicht tot implementatie

AI: van inzicht tot implementatie

Laat u in deze training inspireren door de mogelijkheden van AI door middel van concrete voorbeelden uit de praktijk. U krijgt inzicht in potentiële voordelen, risico’s en uitdagingen. U leert welke stappen u moet zetten om AI oplossingen veilig en verantwoord te implementeren en we gaan in op randvoorwaarden zoals security, privacy, risicobeheersing en databeleid.  Na deze training kunt u doelgericht aan de slag.

Lees meer over deze training.

Training Slimmer werken met AI, Incompanybrain

Slimmer werken met AI

In deze praktische training voor medewerkers en managers duikt u in de wereld van AI. U ontdekt wat de kracht van AI is en u verkent innovatieve tools. U leert hoe u deze technologie veilig en effectief kunt integreren in uw dagelijkse werkzaamheden, maar ook wat de keerzijde van AI is. We zorgen samen dat u na deze training goed voorbereid bent op de digitale revolutie en maken uw functie futureproof. In deze training gaat u zelf praktisch aan de slag.

Lees meer over deze training.

Generative AI workshop: de inzet van AI in uw organisatie.

Generative AI workshop: De inzet van AI in uw organisatie

Deze inspiratiesessie van 3 uur is bestemd voor organisaties die willen begrijpen wat de komst van AI nu echt gaat betekenen voor hun strategie en bedrijfsvoering. Een ‘verplichte’ sessie voor elke CEO, CIO, CFO, directeur bedrijfsvoering, strategisch informatiemanager, manager IT en informatievoorziening die begrijpt dat AI onze wereld wezenlijk gaat veranderen en die de achterliggende trends wil begrijpen om deze in zijn organisatie op strategisch niveau uit te zetten.

Lees meer over deze training.

Training RPA in Business, Incompanybrain

RPA in business (NL of EN mogelijk)

Ontdek wat RPA voor uw organisatie kan betekenen en wat de toegevoegde waarde van deze manier van werken is. Leer niet alleen hoe u deze technologie binnen uw organisatie kunt implementeren, maar ook hoe u RPA effectief inzet om uw bedrijfsprocessen te verbeteren, te structureren en te borgen. Tijdens deze training ervaart u zelf hoe het is om met een digitale assistent te werken.

Lees meer over deze training.

Power Automate trainingen

Power Automate basis training

Voor deze basis training heeft u geen specifieke voorkennis nodig. In deze training leert u hoe Power Automate werkt, welke mogelijkheden er zijn en in welke situaties een geautomatiseerde oplossing mogelijk is. U gaat zelf aan de slag met het robotiseren van een eigen (overzichtelijk) proces en u ervaart hoe het is om zelf een workflow te bouwen.

Lees meer over deze training.

Training Power Automate, Incompanybrain

Power Automate verdiepingstraining

Deze verdiepingstraining is een vervolg op onze Power Automate basis training. Tevens is deze training een goed startpunt voor deelnemers die zelfstandig al kennis hebben opgedaan met Power Automate. In deze training gaat u inhoudelijk aan de slag met een wat meer gelaagde opbouw van de werkstromen. U leert hoe u meerdere applicaties kunt combineren en hoe de wat meer geavanceerde functies werken die beschikbaar zijn voor bijvoorbeeld Excel of SharePoint.

Lees meer over deze training

Power Automate advanced training, Incompanybrain

Power Automate advanced training

In deze training verkent u diepgaand de mogelijkheden (en beperkingen) van Power Automate. Voor deelname aan deze training voor gevorderden dient u al ervaring met Power Automate te hebben. Hoewel deze training zeker niet alleen over ‘code’ gaat, komen er wel meer ingewikkelde onderwerpen en uitwerkingen aan bod. De training gaat tevens over een manier van denken om de beschikbare technologie zo effectief mogelijk in te zetten voor uw organisatie.

Lees meer over deze training.

Incompany training Microsoft Power Apps Incompanybrain

Microsoft Power Apps

In deze Power Apps training maakt u kennis met de mogelijkheden die Power Apps te bieden heeft door zelf aan de slag te gaan met een praktijkopdracht. Aan de hand van een herkenbare casus bouwt u met een aantal standaard bouwblokken (en een beetje code) uw eigen applicatie.

Lees meer over deze training.