AI & RPA

Onze AI en RPA trainingen

Nieuwe technologieën veranderen de wereld in een razend tempo. Het gebruik van artificial intelligence (AI) en robotic process automation (RPA) krijgt bij steeds meer bedrijven vaste voet aan de grond. World Economic Forum voorspelt dat 50% van ons werk over 5 jaar gerobotiseerd is. Organisaties die hier niet in mee gaan verliezen het van hun concurrenten, want de arbeidsproductiviteit van een digitale werknemer ligt ca. 10 keer hoger dan van een werknemer. Bovendien is hij ook 24/7 inzetbaar. 

RPA zorgt ervoor dat tijdrovende en repetitieve handelingen en werkzaamheden gesimuleerd en geautomatiseerd worden aan de hand van geïnstalleerde regels in de software. Processen kunnen hierdoor efficiënter en effectieve ingericht worden. Daar waar de RPA robot niet zelf kan nadenken, geen menselijke logica kan toepassen en niet met uitzonderingen kan omgaan, daar staat een AI robot juist bekend om deze logica en kan deze zichzelf het proces leren. Hierdoor kunnen ook uw ongestructureerde processen geautomatiseerd worden.

Onze AI en RPA trainingen

In samenwerking met:

Logo MVR Digital Workforce

Onze Power Automate trainingen

Wij bieden Power Automate trainingen aan op drie niveaus. We kunnen deze drie trainingen ook combineren om een training voor u op maat te maken.

Power Automate trainingen

Power Automate basis training

Voor deze basis training heeft u geen specifieke voorkennis nodig. In deze training leert u hoe Power Automate werkt, welke mogelijkheden er zijn en in welke situaties een geautomatiseerde oplossing mogelijk is. U gaat zelf aan de slag met het robotiseren van een eigen (overzichtelijk) proces en u ervaart hoe het is om zelf een workflow te bouwen.

Lees meer over deze training.

Training Power Automate, Incompanybrain

Power Automate verdiepingstraining

Deze verdiepingstraining is een vervolg op onze Power Automate basis training. Tevens is deze training een goed startpunt voor deelnemers die zelfstandig al kennis hebben opgedaan met Power Automate. In deze training gaat u inhoudelijk aan de slag met een wat meer gelaagde opbouw van de werkstromen. U leert hoe u meerdere applicaties kunt combineren en hoe de wat meer geavanceerde functies werken die beschikbaar zijn voor bijvoorbeeld Excel of SharePoint.

Lees meer over deze training

Power Automate advanced training, Incompanybrain

Power Automate advanced training

In deze training verkent u diepgaand de mogelijkheden (en beperkingen) van Power Automate. Voor deelname aan deze training voor gevorderden dient u al ervaring met Power Automate te hebben. Hoewel deze training zeker niet alleen over ‘code’ gaat, komen er wel meer ingewikkelde onderwerpen en uitwerkingen aan bod. De training gaat tevens over een manier van denken om de beschikbare technologie zo effectief mogelijk in te zetten voor uw organisatie.

Lees meer over deze training.

Onze overige AI & RPA trainingen

Incompany training RPA in Business Incompanybrain

RPA in business ( NL of EN mogelijk)

RPA is een technologie die eindelijk de efficiëntie belofte van automatisering waarmaakt. In deze training ontdekt u door middel van heldere theorie, interactieve opdrachten en lokale en recente casestudies wat RPA voor uw organisatie kan betekenen en wat de toegevoegde waarde van deze manier van werken is.

Lees meer over deze training.

Incompany training Microsoft Power Apps Incompanybrain

Microsoft Power Apps

In deze Power Apps training maakt u kennis met de mogelijkheden die Power Apps te bieden heeft door zelf aan de slag te gaan met een praktijkopdracht. Aan de hand van een herkenbare casus bouwt u met een aantal standaard bouwblokken (en een beetje code) uw eigen applicatie.

Lees meer over deze training.

Strategiesessie Digital Workforce Incompanybrain en MvR Digital Workforce

Digital Workforce

Leer in deze inspirerende strategiesessie wat de komst van de digital workforce voor uw organisatie betekent en hoe kunt u zich daar nu al op voorbereiden. Ontdek hoe u maximaal profiteert van de voordelen van robots en digitale assistenten en hoe u uw organisatie mee kunt nemen in deze grote verandering.

Lees meer over deze training.