AI & RPA

Onze AI en RPA trainingen

Nieuwe technologieën veranderen de wereld in een razend tempo. Het gebruik van artificial intelligence (AI) en robotic process automation (RPA) krijgt bij steeds meer bedrijven vaste voet aan de grond. World Economic Forum voorspelt dat 50% van ons werk over 5 jaar gerobotiseerd is. Organisaties die hier niet in mee gaan verliezen het van hun concurrenten, want de arbeidsproductiviteit van een digitale werknemer ligt ca. 10 keer hoger dan van een werknemer. Bovendien is hij ook 24/7 inzetbaar. 

RPA zorgt ervoor dat tijdrovende en repetitieve handelingen en werkzaamheden gesimuleerd en geautomatiseerd worden aan de hand van geïnstalleerde regels in de software. Processen kunnen hierdoor efficiënter en effectieve ingericht worden. Daar waar de RPA robot niet zelf kan nadenken, geen menselijke logica kan toepassen en niet met uitzonderingen kan omgaan, daar staat een AI robot juist bekend om deze logica en kan deze zichzelf het proces leren. Hierdoor kunnen ook uw ongestructureerde processen geautomatiseerd worden.

Onze AI en RPA trainingen

In samenwerking met:

Logo MVR Digital Workforce
Logo AVK Coaching & Training, samenwerkingspartner Incompanybrain
Training AI: van inzicht tot implementatie

AI: van inzicht tot implementatie

Laat u in deze training inspireren door de mogelijkheden van AI door middel van concrete voorbeelden uit de praktijk. U krijgt inzicht in potentiële voordelen, risico’s en uitdagingen. U leert welke stappen u moet zetten om AI oplossingen veilig en verantwoord te implementeren en we gaan in op randvoorwaarden zoals security, privacy, risicobeheersing en databeleid.  Na deze training kunt u doelgericht aan de slag.

Lees meer over deze training.

Training Slimmer werken met AI, Incompanybrain

Slimmer werken met AI

In deze praktische training voor medewerkers en managers duikt u in de wereld van AI. U ontdekt wat de kracht van AI is en u verkent innovatieve tools. U leert hoe u deze technologie veilig en effectief kunt integreren in uw dagelijkse werkzaamheden, maar ook wat de keerzijde van AI is. We zorgen samen dat u na deze training goed voorbereid bent op de digitale revolutie en maken uw functie futureproof. In deze training gaat u zelf praktisch aan de slag.

Lees meer over deze training.

Incompany training RPA in Business Incompanybrain

RPA in business ( NL of EN mogelijk)

RPA is een technologie die eindelijk de efficiëntie belofte van automatisering waarmaakt. In deze training ontdekt u door middel van heldere theorie, interactieve opdrachten en lokale en recente casestudies wat RPA voor uw organisatie kan betekenen en wat de toegevoegde waarde van deze manier van werken is.

Lees meer over deze training.

Power Automate trainingen

Power Automate basis training

Voor deze basis training heeft u geen specifieke voorkennis nodig. In deze training leert u hoe Power Automate werkt, welke mogelijkheden er zijn en in welke situaties een geautomatiseerde oplossing mogelijk is. U gaat zelf aan de slag met het robotiseren van een eigen (overzichtelijk) proces en u ervaart hoe het is om zelf een workflow te bouwen.

Lees meer over deze training.

Training Power Automate, Incompanybrain

Power Automate verdiepingstraining

Deze verdiepingstraining is een vervolg op onze Power Automate basis training. Tevens is deze training een goed startpunt voor deelnemers die zelfstandig al kennis hebben opgedaan met Power Automate. In deze training gaat u inhoudelijk aan de slag met een wat meer gelaagde opbouw van de werkstromen. U leert hoe u meerdere applicaties kunt combineren en hoe de wat meer geavanceerde functies werken die beschikbaar zijn voor bijvoorbeeld Excel of SharePoint.

Lees meer over deze training

Power Automate advanced training, Incompanybrain

Power Automate advanced training

In deze training verkent u diepgaand de mogelijkheden (en beperkingen) van Power Automate. Voor deelname aan deze training voor gevorderden dient u al ervaring met Power Automate te hebben. Hoewel deze training zeker niet alleen over ‘code’ gaat, komen er wel meer ingewikkelde onderwerpen en uitwerkingen aan bod. De training gaat tevens over een manier van denken om de beschikbare technologie zo effectief mogelijk in te zetten voor uw organisatie.

Lees meer over deze training.

Incompany training Microsoft Power Apps Incompanybrain

Microsoft Power Apps

In deze Power Apps training maakt u kennis met de mogelijkheden die Power Apps te bieden heeft door zelf aan de slag te gaan met een praktijkopdracht. Aan de hand van een herkenbare casus bouwt u met een aantal standaard bouwblokken (en een beetje code) uw eigen applicatie.

Lees meer over deze training.

Strategiesessie Digital Workforce Incompanybrain en MvR Digital Workforce

Digital Workforce

Leer in deze inspirerende strategiesessie wat de komst van de digital workforce voor uw organisatie betekent en hoe kunt u zich daar nu al op voorbereiden. Ontdek hoe u maximaal profiteert van de voordelen van robots en digitale assistenten en hoe u uw organisatie mee kunt nemen in deze grote verandering.

Lees meer over deze training.