Data

Onze data trainingen

We leven momenteel in een informatietijdperk en de hoeveelheid beschikbare data zal zich de komende jaren blijven verveelvoudigen. Steeds mee organisaties beseffen dat hun beschikbare data hun waardevolste bezit is en dat ze de potentie ervan moeten benutten. Data is dan ook een steeds meer besproken onderwerp binnen het management. Om daadwerkelijk waarde uit uw data te halen, moet uw organisatie in staat zijn om data goed te lezen en te analyseren. Dan pas krijgt u werkelijk inzicht en nieuwe kennis. Dit stelt u in staat om de juiste beslissingen te nemen en actie te ondernemen. U verbetert hiermee niet alleen uw prestaties en dienstverlening aan de klant, het levert u ook een voorsprong op uw concurrenten op.

Benut u uw data optimaal?
Incompanybrain helpt uw organisatie graag door middel van onderstaande incompany trainingen de stap te maken van data naar informatie en van informatie naar de juiste inzichten.

Onze data trainingen

In samenwerking met:

Logo Nova Silva, samenwerkingspartner Incompanybrain
Training Datavisualisatie, Incompanybrain

Datavisualisatie

Welk type grafiek werkt het beste in een bepaalde situatie? Tijdens deze training leert u hoe u verschillende type data effectief kunt visualiseren door het juiste gebruik van grafiektypes, kleur, opmaak en layout. Door uw data te visualiseren, worden gegevens overzichtelijk, waardoor u snel inzicht krijgt in het gedrag van uw klanten en u beter kunt inspelen op hun behoeften.

Lees meer over deze training

Incompany training Data Curiosity van Incompanybrain. Data trainingen.

Data Literacy

In deze training krijgt u antwoord op de vraag hoe u informatie op de juiste manier leest en interpreteert en welke stappen u moet doorlopen om data grondig te analyseren. Na afloop heeft u verschillende hulpmiddelen om aan de hand van uw nieuwsgierigheid de informatie van de manipulatie te onderscheiden.

Lees meer over deze training.

Training Power BI power user in één dag, Incompanybrain

Power BI power user in één dag

In deze training leert u in 1 dag wat het is om een Power BI power user te zijn. Het doel van de training is om van een standaard Power BI gebruiker door te groeien naar die centrale(re) hoofdgebruiker. Deze training gaat dan ook net iets verder dan hoe je een databron ontsluit en een visualisatie maakt.

Lees meer over deze training.

Power BI advanced training Incompanybrain

Power BI advanced training

In deze training leert u hoe u een goed data-model bouwt en hoe u met M werkt in Power Query, de ETL tool binnen Power BI. U gaat aan de slag met geavanceerde functies in DAX en maakt kennis met externe tools zoals DAX studio en Tabular Editor. Tevens ontdekt u waarom Data Governance en architecture zo belangrijk zijn en het belang van het gebruik van data flows.

Lees meer over deze training.