Contract & IT

Onze Contract & IT trainingen

In de huidige maatschappij neemt niet alleen het aantal samenwerkingen tussen organisaties toe, maar ook het aantal verschillende samenwerkingsvormen. De hoeveelheid contracten en contractvormen neemt hierbij automatisch ook toe. Het contractenlandschap wordt hierdoor steeds complexer. Een goede samenwerking begint uiteraard met het afsluiten van een goed contract. Hierin legt u vast wat u levert of geleverd krijgt, tegen welke prijs, voorwaarden en levertijden. Maar het proactief managen van een contract is net zo belangrijk. Door goed contractmanagement beheerst u de risico’s, verkleint u de kans op juridische geschillen, vermijdt u onnodige kosten, benut u omzetkansen en zorgt u uiteindelijk voor tevreden klanten. Dit gaat alleen niet vanzelf, u moet hierin investeren.

Wilt u uw kennis op het gebied van contracten en contractmanagement bijspijkeren of opfrissen? Incompanybrain biedt onderstaande cursussen aan op het gebied van Contract & IT.

Onze Contract & IT trainingen

In samenwerking met:

Mitopics, samenwerkingspartner van Incompanybrain
Contract trainingen, Incompany training Contractmanagement van Incompanybrain in samenwerking met Mitopics

Contractmanagement

Tijdens de training Contractmanagement leert u hoe u uniformiteit aan brengt in de totstandkoming, vorm en archivering van uw contracten. Na deze training is uw organisatie in staat structuur aan te brengen en de processen hieromheen te standaardiseren. Dit levert u naast een efficiëntieslag ook een kostenbesparing op. 

Lees meer over deze training.

Contract trainingen, Incompany training Service Level Agreements (SLA's) van Incompanybrain in samenwerking met Mitopics

Service Level Agreements (SLA's)

Tijdens deze SLA training leert u, als niet-jurist, hoe u op systematische wijze uw eigen SLA ontwikkelt en structureert. U leert tevens hoe u de vastgelegde afspraken implementeert, bewaakt en beheert. Na deze training weet u hoe u uw SLA als belangrijkste stuurinstrument kunt gebruiken en heeft u inzicht in de valkuilen bij het opstellen ervan.

Lees meer over deze training.

Contract trainingen, Incompany training IT contracten van Incompanybrain in samenwerking met Mitopics

IT contracten

Waar moet een goed contract aan voldoen en welke bepalingen moeten in een IT contract worden opgenomen? Aan de hand van praktijkcases krijgt u inzicht in het belang van deze bepalingen en welke risico’s u daarmee kunt voorkomen. In deze training gaan we in op verschillende soorten IT contracten zoals licentiecontracten, SaaS en Cloud contracten, SLA’s en Outsourcingscontracten.

Lees meer over deze training