Over Ons

Meer over Incompanybrain

 

Boost your knowledge and skills

Werknemers worden vaak de meest waardevolle asset van een organisatie genoemd. De kennis en vaardigheden waarover zij beschikken zijn hiervoor de belangrijkste reden. U en uw collega’s zijn het ‘brein’ van uw organisatie. In deze tijd waarin de technologische ontwikkelingen razendsnel gaan, is het blijven ontwikkelen van dit brein soms een voorwaarde om de continuïteit van uw organisatie te garanderen.

Door middel van een incompany training helpen wij u en uw organisatie hier graag bij. Met een incompany training zorgt u namelijk dat u samen met uw collega’s aansluiting behoudt bij de ontwikkelingen in de maatschappij en in uw organisatie. Dus “Boost your knowledge and skills” en die van uw collega’s met een van onze praktische trainingen.

Boost your knowledge and skills, Incompanybrain

Onze missie

Uit studies naar geluk blijkt  dat er drie belangrijke thema’s zijn die mensen gelukkig maken. Een van deze thema’s is dat mensen die zich blijven ontwikkelen en leren veel gelukkiger zijn. Een organisatie die haar medewerkers de kans en mogelijkheid biedt om zich te blijven ontwikkelen draagt dus bij aan het geluk van haar medewerkers. Dit resulteert in meer tevredenheid en betrokkenheid, een positieve werksfeer en verhoogde loyaliteit aan de organisatie. Dit heeft automatisch een positief effect op de productiviteit en het succes van uw organisatie.

Onze missie is om door middel van incompany trainingen de persoonlijke ontwikkeling van zoveel mogelijk mensen te bevorderen en hun kennisniveau te verhogen. Onze missie is tevens om een bijdrage te leveren aan de tevredenheid, betrokkenheid en toewijding van medewerkers aan hun organisatie. Onze ambitie is om te zorgen voor een stukje extra geluk.