Over Ons

Meer over Incompanybrain

 

Boost your knowledge and skills

Werknemers worden vaak de meest waardevolle asset van een organisatie genoemd. De kennis en vaardigheden waarover zij beschikken zijn hiervoor de belangrijkste reden. U en uw collega’s zijn het ‘brein’ van uw organisatie. In deze tijd waarin de technologische ontwikkelingen razendsnel gaan, is het blijven ontwikkelen van dit brein soms een voorwaarde om de continuïteit van uw organisatie te garanderen.

Onze missie is dan ook om door middel van incompany trainingen een bijdrage te leveren aan de persoonlijke ontwikkeling van zo veel mogelijk mensen en hun kennisniveau naar een hoger niveau te tillen. Met een incompany training zorgt u dat u samen met uw collega’s aansluiting behoudt bij de ontwikkelingen in de maatschappij en uw organisatie. Dus “Boost your knowledge and skills” en die van uw collega’s en volg een van onze incompany trainingen.

Over Incompanybrain- Boost your knowledge and skills

Wie ben ik?

Kim-Lucassen_Incompanybrain

Ik ben Kim Lucassen, de oprichter van Incompanybrain. Uit studies naar geluk blijkt dat er drie belangrijke thema’s zijn die mensen gelukkig maken. Een van deze thema’s is dat mensen die zich blijven ontwikkelen en leren veel gelukkiger zijn. Ook op mij is dit van toepassing. Nieuwe dingen leren en doen dwingen je soms uit je comfortzone te stappen, maar leveren mij voornamelijk veel energie op.

Na een periode waarin ik het gevoel had langere tijd stil te staan in mijn ontwikkeling, wilde ik mezelf weer in beweging zetten en die positieve energie voelen. Het soort energie dat ik ook krijg als ik buiten wandel met de wind door mijn haren of de zon op mijn gezicht. Het oprichten van Incompanybrain is hier het resultaat van.

Ik denk dat het voor iedereen goed is om zich zowel op zakelijk als persoonlijk gebied te blijven ontwikkelen. Hoe mooi zou het daarom zijn als alle organisaties in Nederland hun werknemers hierin actief stimuleren en dit ook faciliteren? Het is dan ook mijn ambitie om door middel van het organiseren van een incompany training bij u op kantoor hier een bijdrage aan te leveren en te zorgen voor een stukje extra geluk.