Voordelen

De voordelen van een incompany training

Wat zijn de voordelen van een incompany training voor uw organisatie?

Incompanybrain is gespecialiseerd in incompany trainingen die aansluiten bij de (technologische) ontwikkelingen in de markt. We bieden trainingen aan op het gebied van data, AI & RPA,  contractmanagement, digitale vaardigheden, privacy en persoonlijke effectiviteit. Onze inhouse trainingen zijn tevens gericht op specifieke kennis en vaardigheden die noodzakelijk zijn om uw functie goed uit te kunnen (blijven) oefenen. De trainingen worden bovenal met zorg door experts uit het vakgebied ontwikkeld en uitgevoerd. Zij komen allen uit het werkveld. Zij zijn door hun vakkennis en hun praktijkervaring in staat een duidelijke koppeling met uw dagelijkse praktijk te maken. Daarnaast vergroten zij de toepasbaarheid in uw werk door het gebruik van herkenbare cases. Een incompany training biedt veel voordelen ten op zichte van het individueel volgen van een training. Lees hieronder wat de voordelen van een incompany training voor uw organisatie zijn. 

De voordelen van een incompany training bij Incompanybrain. Een goede training levert je coaching, kennis, ontwikkeling, ervaring en vaardigheden.

Daarom kiest u voor een incompany training

Spreken flexibiliteit, efficiency en kostenbesparing u aan? Dat is wat een incompany training uw organisatie onder andere biedt ten opzichte van het individueel volgen van een reguliere training.

Een van de voordelen van een incompany training is dat uw organisatie centraal staat.

Uw organisatie centraal

Elk bedrijf is uniek en heeft zijn eigen werkwijze, kennisniveau en leerdoelen. De incompany wordt hier op afgestemd, waardoor u in één training veel meer kunt bereiken.

 

De inhouse trainingen van Incompanybrain hebben een duidelijke koppeling met uw eigen praktijk.

Koppeling met de praktijk

Het gebruik van cases en oefeningen die afgestemd zijn op uw organisatie zorgt voor herkenbaarheid. De opgedane kennis kan veel gemakkelijker toegepast worden in de dagelijkse praktijk.

 

 

Een incompany training zorgt voor meer teamspirit, betrokkenheid en motivatie.

Teamspirit

Een incompany zorgt niet alleen dat uw hele team in één keer op hetzelfde kennisniveau zit en dezelfde taal spreekt, maar zorgt ook voor onderlinge betrokkenheid en toenemende motivatie.

Een van de voordelen van een incompany training is dat de training op korte termijn kan plaatsvinden en reistijd ontbreekt.

Tijdwinst

U hoeft niet te wachten totdat de eerst volgende training plaatsvindt, maar volgt de training wanneer het u uitkomt. Tevens ontbreekt reistijd, waardoor de training eenvoudiger in te passen is in alle agenda’s.

Bij een training van Incompanybrain heeft u de regie in eigen hand en wij bieden maximale flexibiliteit.

Regie in eigen hand

Wilt u een één– of tweedaagse training? Twee dagen achter elkaar of met een week ertussen? Op kantoor of op een externe locatie? Dit bepaalt u allemaal zelf. Dit zorgt daarom voor maximale flexibiliteit.

 

Een incompany training biedt u een prijsvoordeel  per deelnemer.

Prijsvoordeel

U ontvangt korting omdat u met meerdere personen deel neemt. De prijs die u per deelnemer betaalt is daarom veel lager dan de prijs die u voor een reguliere training per persoon betaalt.