Digitale vaardigheden

Trainingen digitale vaardigheden

We leven in een tijd waarin de technologische ontwikkelingen razendsnel gaan. Digitalisering is voor bedrijven geen keuze meer. Wie niet volgt, verliest het van zijn concurrenten. Het stelt u in staat bedrijfsprocessen zo efficiënt mogelijk in te richten en taken en handelingen te automatiseren. Door digitalisering wordt informatie toegankelijker en kunt u het makkelijker analyseren en delen. Naast een kostenbesparing levert het ook een aanzienlijke verkleining van uw ecologische voetafdruk op. Door het optimaliseren van uw administratieve processen krijgt u een beter inzicht in en overzicht van uw bedrijfsresultaten en KPI’s.

Digitalisering heeft daarentegen wel een enorme impact op uw manier van werken en de manier van samenwerken binnen uw organisatie. Goede digitale vaardigheden zijn bij dit alles van groot belang. Incompanybrain biedt diverse cursussen aan om uw digitale vaardigheden en die van uw medewerkers te vergroten en verder te ontwikkelen. 

Trainingen digitale vaardigheden

In samenwerking met:

AVK Training & Coaching, samenweringspartner Incompanybrain
ncompanytraining Microsoft 365 van Incompanybrain in samenwerking met AVK

Microsoft 365

In deze Microsoft 365 training leert u hoe juist de andere office-apps uw samenwerkingen kunnen bevorderen. U krijgt inzicht in de mogelijkheden van de verschillende apps en hoe u op een andere manier met elkaar kunt communiceren.

Lees meer over deze training.

Training SharePoint, Incompanybrain

SharePoint voor eindgebruikers

In deze SharePoint voor eindgebruikers training leert u het SharePoint jargon, navigeren in SharePoint, de fijne kneepjes van het dagelijks gebruik en natuurlijk de beste tips en tricks. U leert onder andere te werken met sites, pagina’s en u maakt kennis met diverse bibliotheken, OneDrive en Delve.

Lees meer over deze training.

Training Excel voor beginners,Incompanybrain

Excel voor beginners

Deze cursus richt zich op het praktische basis gebruik van Excel. U leert gegevens op correcte wijze in te voeren, wijzigingen aan te brengen en eenvoudige formules te maken. Ook gaat u aan de slag met grotere gegevenslijsten.

Lees meer over deze training.

Training Excel voor frequent gebruikers, Incompanybrain

Excel voor frequent gebruikers

Deze training gaat een stap verder dan het basisgebruik van Excel. Leer vlotter te werken in Excel door middel van handige hulmiddelen. Ga een stap verder met formules door gebruik te maken van de ALS-functie en vergelijkingsfuncties zoals verticaal zoeken. Ontdek hoe u in minder tijd betere analyses en rapportages maakt

Lees meer over deze training.

Training Excel voor gevorderden, Incompanybrain. Excel next level.

Excel voor gevorderden

Deze training tilt uw vaardigheid met Excel naar een professioneel niveau. Leer hoe u gebruik kunt maken van geavanceerde formules door functies te nesten en namen te definiëren. Ontdek op een praktische manier geavanceerde technieken te gebruiken.

Lees meer over deze training.

Incompany training VBA Excel van Incompanybrain in samenwerking met AVK

VBA Excel

In deze VBA Excel training leert u hoe u in Excel macro’s opneemt en uitvoert om uw repeterende taken te automatiseren. U leert tevens gebruik te maken van de vele beschikbare hulpmiddelen bij het programmeren in VBA. 

Lees meer over deze training.

Incompany training Excel Power Pivot en DAX van Incompanybrain in samenwerking met AVK

Excel Power Pivot en DAX

Na deze cursus bent u in staat meerdere complexe grote gegevenslijsten uit verschillende bronnen te verzamelen en deze vervolgens te analyseren door middel van het aanbrengen van verbanden.

Lees meer over deze training.

Incompany training Microsoft Power Apps Incompanybrain

Microsoft Power Apps

In deze Power Apps training maakt u kennis met de mogelijkheden die Power Apps te bieden heeft door zelf aan de slag te gaan met een praktijkopdracht. Aan de hand van een herkenbare casus bouwt u met een aantal standaard bouwblokken (en een beetje code) uw eigen applicatie. 

Lees meer over deze training.

Power Automate trainingen

Power Automate

Wij bieden Power Automate trainingen aan op drie niveaus, zodat u altijd een training op uw eigen niveau kunt volgen. Leer hoe u zonder veel programmeerkennis op een praktische en eenvoudige manier werkstromen kunt maken tussen apps, bestanden en gegevens en op die manier tijdrovende taken te automatiseren.

Lees meer over deze trainingen

Training Power BI power user in één dag, Incompanybrain

Power BI power user in één dag

In deze training leert u in 1 dag wat het is om een Power BI power user te zijn. Het doel van de training is om van een standaard Power BI gebruiker door te groeien naar die centrale(re) hoofdgebruiker. Deze training gaat dan ook net iets verder dan hoe je een databron ontsluit en een visualisatie maakt.

Lees meer over deze training.

Power BI advanced training Incompanybrain

Power BI advanced training

In deze training leert u hoe u een goed data-model bouwt en hoe u met M werkt in Power Query, de ETL tool binnen Power BI. U gaat aan de slag met geavanceerde functies in DAX en maakt kennis met externe tools zoals DAX studio en Tabular Editor. Tevens ontdekt u waarom Data Governance en architecture zo belangrijk zijn en het belang van het gebruik van data flows

Lees meer over deze training.

Training Slimmer werken met AI, Incompanybrain

Slimmer werken met AI

In deze praktische training voor medewerkers en managers duikt u in de wereld van AI. U ontdekt wat de kracht van AI is en u verkent innovatieve tools. U leert hoe u deze technologie veilig en effectief kunt integreren in uw dagelijkse werkzaamheden, maar ook wat de keerzijde van AI is. We zorgen samen dat u na deze training goed voorbereid bent op de digitale revolutie en maken uw functie futureproof. In deze training gaat u zelf praktisch aan de slag.

Lees meer over deze training.