Persoonlijke effectiviteit

Onze Persoonlijke effectiviteitstrainingen

Persoonlijke effectiviteit is het doelgerichter en efficiënter aanpakken van taken en werkzaamheden met het behalen van een beter resultaat als uitkomst. Vaak doen we de dingen die we doen al heel lang op een bepaalde manier en is het best lastig dit patroon te doorbreken.  Bij het werken aan je persoonlijke effectiviteit zal je dus kritisch naar jezelf moeten kijken. Waarom doe ik iets op deze manier en hoe kan ik hetgeen wat ik doe nog beter en effectiever doen? Om uw persoonlijke effectiviteit te laten groeien moet u (zelf)bewustzijn ontwikkelen, kennis opdoen en vaardigheden ontwikkelen door te oefenen.

Een groot struikelblok voor veel mensen is het ervaren van een te hoge tijds- en werkdruk. Op een doelgerichte en efficiënte manier werken en het goed kunnen plannen helpt u hier zeker bij, maar een stukje assertiviteit mag niet ontbreken. Bent u in staat uw eigen grenzen aan te geven en te bewaken en nee te zeggen tegen bepaalde verzoeken? Bent u in staat keuzes te maken en te schakelen tussen activiteiten en rust?

In samenwerking met:

Logo Zin in Tijd, samenwerkingspartner Incompanybrain
Zeg gewoon eens nee, training Incompanybrain

Zeg 'gewoon' eens NEE

Tijdens deze training leert u hoe u uw eigen werkdruk beter kunt bewaken en managen door vaker nee te zeggen. We gaan aan de slag met uw eigen praktijksituaties. U leert om op een goede manier nee te zeggen en krijgt inzicht in uw eigen overtuigingen waarom u wel of niet nee wilt zeggen.

Lees meer over deze training.

Training Jouw ideale weekplanning

Jouw ideale weekplanning

Tijdens deze training gaan we inventariseren en ontdekken wat u echt belangrijk vindt en waar u energie van krijgt. Hoe ziet uw ideale weekplanning eruit en hoe komt u tot die ideale planning? Wat moet u hier voor doen en laten en hoe kunt u invloed hebben op uw keuzes? U leert hoe u structuur aanbrengt en keuzes maakt.

Lees meer over deze training.

Training resultaatgericht aanspreken op gedrag

Aanspreken op gedrag

In deze training “Resultaatgericht aanspreken op gedrag” leert u zich vaker uit te spreken tegen collega’s of leidinggevenden wanneer het gedrag of de uitspraken van deze persoon u irriteren of storen. U leert hoe u de ander op een respectvolle manier kunt aanspreken op zijn gedrag met behoud van relatie.

Lees meer over deze training.

Training Efficiënt en resultaatgericht vergaderen Incompanybrain. Persoonlijke effectiviteitstraining.

Efficiënt en resultaatgericht vergaderen

Haal meer rendement uit uw vergadering. In deze training leert u vooraf het doel van uw vergadering te definiëren en het gewenste resultaat  te bepalen. Hoe brengt u structuur aan en hoe kiest u de meest geschikte werkvormen bij uw  overleg. Kortom hoe haalt u meer rendement uit uw vergadering? Of deze nou fysiek of online is.

Lees meer over deze training.

Training Mindful aan het werk, Incompanybrain. Persoonlijke effectiviteit.

Mindful aan het werk

In deze training leert u welke stappen u kunt zetten om meer rust te krijgen in uw werk. Hoe kunt u op een geconcentreerde maar toch ontspannen manier werken? U leert hoe u zich beter kunt focussen op één taak en hoe u kunt schakelen tussen activiteit en rust. Hierdoor krijgt u weer meer plezier in uw werk en kunt u thuis het werk beter los laten. 

Lees meer over deze training.