Samenwerkingspartners

Samenwerkingspartners van Incompanybrain

Incompanybrain werkt samen met de volgende partners:

Logo AVK Coaching & Training, samenwerkingspartner Incompanybrain

AVK Training & Coaching is een familiebedrijf waar vertrouwen, innovatie, ontwikkeling en samenwerken erg belangrijke waarden zijn, al sinds 1984. Zij helpen organisaties om slimmer, sneller en leuker te werken op kantoor, waardoor medewerkers meer werk verrichten in een kortere tijd en dit ook met veel meer plezier en toewijding doen. De ervaren en enthousiaste trainers van AVK Training & Coaching zijn gespecialiseerd in onder andere trainingen op het gebied van office 365, AVG & privacy bewustwording en slimmer werken op het secretariaat.

Bekijk het trainingsaanbod op het gebied van digitale vaardigheden en privacy.

Logo DataRocks
Logo VizRocks

DataRocks en VizRocks zijn business intelligence bedrijven actief op de BeNeLux markt. Beide bedrijven focussen op het leveren van kwalitatief hoogstaande consulting en training. Hun ervaren trainers houden zich naast het geven van trainingen ook bezig met  implementatieprojecten bij klanten en spreken daarom vanuit de praktijk.

DataRocks is gespecialiseerd in het verwerken van data in Snowflake met visualisatie in MicroStrategy.

VizRocks focust op de Microsoft stack met specialisatie in Azure, SQL server, Databricks en PowerBI.

Bekijk het trainingsaanbod op het gebied van data en digitale vaardigheden.

Logo Mitopics, samenwerkingspartner Incompanybrain

Mitopics geeft onafhankelijk IT-advies vanuit de combinatie van technische, bedrijfskundige en juridische expertise. Miopics adviseert en ondersteunt organisaties onder andere bij de inkoop, aanbesteding of outsourcing van ICT gerelateerde producten of diensten, pakketselectie of vernieuwing en overeenkomsten. Hun ICT-juristen hebben ruime ervaring met het maken of beoordelen van passende contractdocumenten en SLA’s, onderhandelingen en geschillen. Mitopics geeft diverse trainingen om organisaties te helpen complexe contracten te managen of hun contractmanagement te professionaliseren. Door hun ervaring in de dagelijkse praktijk zijn de trainers in staat om de juridisch vaak ingewikkelde materie terug te dringen tot begrijpelijke en in de praktijk direct bruikbare informatie en tips.

Bekijk het trainingsaanbod op het gebied van Contract & IT.

Logo MvR, samenwerkingspartner Incompanybrain

MvR Digital Workforce ondersteunt organisaties bij het digitaal transformeren van hun medewerkers, werkwijze en processen. Hierbij starten wij met het beoordelen van haalbare ontwikkeldoelen. We leggen de nadruk op de samenwerking tussen mens en digitale assistenten. Denk hierbij aan werken op afstand, digitaal samenwerken en datagedreven werken. En ook hier ligt wederom mensgerichtheid aan te grondslag.

Bekijk het trainingsaanbod op het gebied van RPA.

Logo Nova Silva, samenwerkingspartner Incompanybrain

Nova Silva heeft een vurige passie voor data en de geweldige mogelijkheden die data aan organisaties biedt. Stap voor stap helpen zij organisaties met het verbeteren van hun data, het vergroten van inzicht en het nemen van betere beslissingen. Naast het adviseren en ondersteunen van organisaties bij de implementatie van data-oplossingen, houdt Nova Silva zich bezig met het bepalen van meetwaarden (KPI’s) en het ontwerpen van effectieve manieren om resultaten te rapporteren en communiceren (datavisualisatie). Nova Silva geeft regelmatig trainingen op het gebied van datavisualisatie waarin organisaties leren hun data effectief te visualiseren en het datavisualisatie proces ook daadwerkelijk in te voeren.

Bekijk het trainingsaanbod op het gebied van data.

Logo Zin in Tijd, samenwerkingspartner Incompanybrain

Zin in Tijd begeleidt werknemers die worstelen met tijdsdruk, zowel in werk als privé. Naast praktische tools om overzicht in hun werk te krijgen biedt Zin in Tijd ook inzicht in hun eigen kwaliteiten en het leren luisteren naar hun eigen lijf/lichaam/intuïtie. Vaak geeft het lijf een signaal dat er iets niet klopt of dat je iets niet wilt. Zin in Tijd helpt werknemers te gaan begrijpen wat hun lichaam tegen ze zegt. Dit zodat ze hier ook naar gaan handelen en een verzoek weigeren of hun grens aangeven. Deze informatie en ontwikkeling leidt er uiteindelijk toe dat ze met meer ontspanning naar hun werk gaan en/of tijd met hun gezin of partner kunnen doorbrengen. Dit leidt tot betere kwalitatieve resultaten op het werk en een gezondere, stabiele thuissituatie.

Bekijk het trainingsaanbod op het gebied van persoonlijke effectiviteit

Ter promotie van onze trainingen werkt Incompanybrain samen met derden.