Excel trainingen

Onze Excel trainingen

Trainingen voor beginners tot experts.

Microsoft Excel is een rekenprogramma wat vele mogelijkheden kent. Excel maakt het verwerken en analyseren van informatie op veel manieren mogelijk. Het programma biedt vele hulpmiddelen, zowel voor de praktische ‘zo-nu-en-dan’ gebruiker, als voor de diepgravende data-analist.

Heeft u behoefte aan een fundament voor gewoon dagelijks gebruik? Of bent u al wat langer bekend met de basismogelijkheden van Excel en bent u op zoek naar de meer geavanceerde technieken?

Incompanybrain biedt Excel trainingen op diverse niveaus zodat het niveau van de training perfect aansluit bij uw kennisniveau en die van uw collega’s. U kunt op deze manier steeds een stapje verder gaan in uw gebruik van Excel en uw kennis naar een hoger niveau brengen.

Bekijk hieronder ons aanbod aan Excel trainingen. Kiest u voor een incompany training, dan maken wij graag een programma voor u op maat.

Onze Excel trainingen

In samenwerking met:

AVK Training & Coaching, samenweringspartner Incompanybrain
Training Excel voor beginners, Incompanybrain

Excel voor beginners

Deze training richt zich op het praktische basis gebruik van Excel. U leert gegevens op correcte wijze in te voeren, wijzigingen aan te brengen en eenvoudige formules te maken. Ook gaat u aan de slag met grotere gegevenslijsten.

Lees meer over deze training.

Training Excel voor frequent gebruikers, Incompanybrain

Excel voor frequent gebruikers

Deze training gaat een stap verder dan het basisgebruik van Excel. Leer vlotter te werken in Excel door middel van handige hulmiddelen. Ga een stap verder met formules door gebruik te maken van de ALS-functie en vergelijkingsfuncties zoals verticaal zoeken. Ontdek hoe u in minder tijd betere analyses en rapportages maakt.

Lees meer over deze training.

Training Excel voor gevorderden, Incompanybrain. Excel next level.

Excel voor gevorderden

Deze training tilt uw vaardigheid met Excel naar een professioneel niveau. Leer hoe u gebruik kunt maken van geavanceerde formules door functies te nesten en namen te definiëren. Ontdek op een praktische manier geavanceerde technieken te gebruiken.

Lees meer over deze training.

Incompany training VBA Excel van Incompanybrain ins amenwerking met AVK

VBA Excel

In deze VBA Excel training leert u hoe u in Excel macro’s opneemt en uitvoert om uw repeterende taken te automatiseren. U leert tevens gebruik te maken van de vele beschikbare hulpmiddelen bij het programmeren in VBA.

Lees meer over deze training.

Incompany training Excel Power Pivot en DAX van Incompanybrain in samenwerking met AVK

Excel Power Pivot en DAX

Na deze training bent u in staat meerdere complexe grote gegevenslijsten uit verschillende bronnen te verzamelen en deze vervolgens te analyseren door middel van het aanbrengen van verbanden.

Lees meer over deze training.