Power Automate trainingen

Onze Power Automate trainingen

Microsoft Power Automate is een tool die door steeds meer bedrijven wordt ingezet om taken op een toegankelijke manier te automatiseren. Zonder veel programmeerkennis is het mogelijk om op een praktische en eenvoudige manier werkstromen te maken tussen apps, bestanden en gegevens en op die manier tijdrovende taken te automatiseren.

Meer informatie over deze trainingen?

Neem contact op met Kim Lucassen: kim@incompanybrain.nl

Wij bieden Power Automate trainingen aan op drie niveaus, zodat u altijd een training op uw eigen niveau kunt volgen. We kunnen deze drie trainingen ook combineren om een training voor u op maat te maken. We nemen u in onze trainingen graag mee in de wereld van Intelligente Proces Automatisering en leren u hoe Power Automate werkt en wat het kan betekenen voor uw organisatie. Naast theorie en een demonstratie, gaat u ook zelf aan de slag aan de hand van een oefenboek.

De focus zal hierbij liggen op de werking van Power Automate Cloud en de integratie met andere Office 365 applicaties. Dit zijn de onderdelen die voor de meeste gebruikers toegankelijk en beschikbaar zijn.

Onze Power Automate trainingen

Power Automate trainingen

Power Automate basis training

Voor deze basis training heeft u geen specifieke voorkennis nodig. In deze training leert u hoe Power Automate werkt, welke mogelijkheden er zijn en in welke situaties een geautomatiseerde oplossing mogelijk is. U gaat zelf aan de slag met het robotiseren van een eigen (overzichtelijk) proces en u ervaart hoe het is om zelf een workflow te bouwen.

Lees meer over deze training.

Training Power Automate, Incompanybrain

Power Automate verdiepingstraining

Deze verdiepingstraining is een vervolg op onze Power Automate basis training. Tevens is deze training een goed startpunt voor deelnemers die zelfstandig al kennis hebben opgedaan met Power Automate. In deze training gaat u inhoudelijk aan de slag met een wat meer gelaagde opbouw van de werkstromen. U leert hoe u meerdere applicaties kunt combineren en hoe de wat meer geavanceerde functies werken die beschikbaar zijn voor bijvoorbeeld Excel of SharePoint.

Lees meer over deze training

Power Automate advanced training, Incompanybrain

Power Automate advanced training

In deze training verkent u diepgaand de mogelijkheden (en beperkingen) van Power Automate. Voor deelname aan deze training voor gevorderden dient u al ervaring met Power Automate te hebben. Hoewel deze training zeker niet alleen over ‘code’ gaat, komen er wel meer ingewikkelde onderwerpen en uitwerkingen aan bod. De training gaat tevens over een manier van denken om de beschikbare technologie zo effectief mogelijk in te zetten voor uw organisatie.

Lees meer over deze training.

Ook interessant voor u:

Training RPA in Business, Incompanybrain

RPA in Business

RPA is een technologie die eindelijk de efficiëntie belofte van automatisering waarmaakt. In deze training ontdekt u door middel van heldere theorie, interactieve opdrachten en lokale en recente casestudies wat RPA voor uw organisatie kan betekenen en wat de toegevoegde waarde van deze manier van werken is.

Incompany training Microsoft Power Apps Incompanybrain

Microsoft Power Apps

De training Power Apps geeft u een gedegen basis voor het ontwikkelen van zakelijke apps in Microsoft Office 365, bestemd voor uw organisatie. Na deze training bent u in staat om zelf eenvoudige apps te maken die u en uw collega’s ondersteunen bij uw dagelijkse werkzaamheden.

Training AI: van inzicht tot implementatie

AI, van inzicht tot implementatie

Laat u in deze training inspireren door de mogelijkheden van AI door middel van concrete voorbeelden uit de praktijk. U krijgt inzicht in potentiële voordelen, risico’s en uitdagingen. U leert welke stappen u moet zetten om AI oplossingen veilig en verantwoord te implementeren en we gaan in op randvoorwaarden zoals security, privacy, risicobeheersing en databeleid.  Na deze training kunt u doelgericht aan de slag.

Meer informatie over een van deze trainingen?

Neem contact op met Kim Lucassen via:
06 – 83 94 54 99 of stuur een mail naar kim@incompanybrain.nl